Turistička agencija „INIG” Igalo

institut-igalo-turisticka-agencija-inig-logoTuristička agencija INIG, osnovana 1997. godine, posluje kao posebna organizaciona jedinica u sklopu Instituta Igalo. Bavi se uobičajenim poslovima turističkog posredovanja u organizovanju transfera i izleta, kao i prodajom aranžmana (kao vlastitog turističkog proizvoda), avio karata i ostalih poslova agencijskog poslovanja.

Prevashodno, rad agencije je osmišljen za opsluživanje turističkih potreba gostiju koji borave u Institutu Igalo, gdje bi im na jednom mjestu bio ponuđen kompletan turistički proizvod.

Sjedište Agencije nalazi se u prizemlju I faze Instituta Igalo, a pored toga postoje i dva info pulta u II fazi (koji služe za informativno i propagandno djelovanje i bukiranje).

institut igalo turisticka agencija inig

PITAJTE NAS

Naš će Vam tim rado odgovoriti na svako postavljeno pitanje…

Ponuda Agencije obuhvata:

  • Avio karte
  • Transfere
  • Izlete

Agencija InIg – Transferi

Transferi za: Aerodrom Tivat, Aerodrom Podgorica i Aerodrom Ćilipi.

Transferi se obavljaju klimatizovanim vozilima visoke kategorije: Pasat (3+1 pax), Shkoda (3+1 pax) i Mercedes Sprinter (16+2 pax).

Agencija InIg - Izleti i ekskurzije

HERCEG NOVI

HERCEG NOVI

Grad Herceg Novi je veoma očuvana ambijentalna cijelina sa mnoštvom srednjovjekovnih spomenika, od kojih su posebno značajni stare tvrđave Forte Mare, Kanli Kula i Španjola, kao i ostaci Citadele.

MONTENEGRO TURA

MONTENEGRO TURA

Poslije putovanja duž Bokokotorskog zaliva i kratkog razgledanja Kotora, ulazimo u unutrašnjost Crne Gore kotorskim serpentinama i dolazimo u selo Njeguši. Nakon Njeguša dolazimo u Cetinje, prijestonicu Crne Gore.

DUBROVNIK

DUBROVNIK

Dubrovnik je smješten na jadranskom moru na samom jugu Hrvatske i predstavlja jedan od najznačajnijih kulturnih i turističkih centara u cijeloj Jugoistočnoj Evropi. Grad se nalazi pod zaštitom UNESO-a.

KOTOR

KOTOR

Kotor grad na kraju Bokokotorskog zaliva, prvi put bio je naseljen vrijeme antičkog Rima. Grad je od UNESCO-a 1979. godine proglašen svjetskom kulturnom baštinom. Kotor je prepun prelijepih muzeja, katedrala i crkvica.

MANASTIR OSTROG

MANASTIR OSTROG

Manastir Ostrog je nadaleko poznato mjesto poklonjenja i hodočašća. Zdanje manastira je uklesano u ogromnu stijenu na 900 m nadmorske visine. U manastiru se čuvaju mošti Sv. Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

TREBINJE

TREBINJE

Trebinje je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini, grad sunca, vina i platana. Posebnost Trebinja čini Stari grad sa očuvanim zidinama i palačama mediteranskog tipa koje obiluju iznimnom ljepotom.

BOKA KOTORSKA

BOKA KOTORSKA

Ne propustite priliku da zaplovite jednim od 10 najljepših zaliva svijeta. Ploveći kroz zaliv vidjećete prolaz Verige, koji je dobio svoje ime po lancima, pruža se pogled na dva ostrva Sv. Đordje i Gospa od Škrpjela.

SKADARSKO JEZERO

SKADARSKO JEZERO

Skadarsko jezero se nalazi na 30 kilometara od Podgorice, jedan dio pripada Crnoj Gori a drugi dio Albaniji. Spada u grupu hidrografskih nacionalnih parkova, pošto je njegova akvatorija zaštićena.

MOSTAR

MOSTAR

Mostar je ime je dobio po čuvarima mostova (mostarima), na obalama rijeke Neretve. Stari most je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture svijeta.

RAFTING

RAFTING NA TARI

Pogledajte najduži i najdublji kanjon u Evropi. Ovo je najbolji izlet za sve koji vole netaknutu prirodu i žele podignuti nivo adrenalina na splavu reku Taru.

ALBANIJA

ALBANIJA

Albanija je država u jugoistočnoj Evropi. Graniči se sa Crnom Gorom na sjeveru. Na prostorima današnje Albanije, ljudska aktivnost je prisutna od početka ljudske istorije.

LUŠTICA

LUŠTICA

Naselje Luštica obuhvata veći dio istoimenog poluostrva i ima dvanaest sela i zaseoka smještenih iznad zaravni obradive zemlje, raštrkanih po sredini i obodu poluostrva.

VRBANJ

VRBANJ

U zaleđu H. Novog prostire se planina Orjen sa najvišim vrhom 1895 m nadmorske visine. Orjen je posebno privlačan po mnogim endemičnim biljnim vrstama.