Smještajni kapaciteti

Svim gostima, koji u Institut Igalo dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, kao i onima koji dolaze na odmor, nudimo ugodan ambijent i činimo sve da se gosti dobro osjećaju.

Lijepo uređeni smještajni kapaciteti lječilišta garantuju da ćete se u Institutu Igalo osjećati kao kod kuće. Sa zdravstvenim centrom čini srce ponude liječilišne djelatnosti za uspješan oporavak pacijenata i njihovo uključivanje u svakodnevni život.

Institut Igalo u svoja dva odvojena kompleksa (I i II Fazu) smještajnih kapaciteta 1450 ležajeva, gostima stavlja na raspolaganje brojne sadržaje i usluge.

Udaljenost između objekata je oko 250 m, a nalaze se u neposrednoj blizini mora.

Institut Igalo je u potpunosti prilagođen pacijentima, odnosno gostima koji koriste pomagala pri kretanju.

PITAJTE NAS

Naš će Vam tim rado odgovoriti na svako postavljeno pitanje…

Smještajni kapaciteti

Kompleks Faza I, smještena na samoj obali mora, izlazi direktno na šetalište “Pet Danica” koje se prostire od Igala do Meljina u dužini od 7 km. Sastoji se od dva objekta, koji raspolažu sa 333 sobe odnosno 650 ležajeva u dvokrevetnim, jednokrevetnim, trokrevetnim sobama i nekoliko apartmana, restorana i barova i prostranim terapijskim blokom, gdje se pacijentima omogućava prevencija, liječenje i rehabilitacija.

Kompleks Faza II je raskošno zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2,, u potpunosti klimatizovano, sa 417 komfornih soba i apartmana sa balkonima. Većina soba ima pogled na more.

Sve sobe su opremljene klima uređajem sa individualnim podešavanjem, telefonom, TV-om i frižiderom, te svakom gostu pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju.

U okviru ovog objekta Institut Igalo raspolaže sa brižljivo planiranim terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom.

II Faza posjeduje i dva restorana (kapaciteta 150 do 600 mjesta) i četiri aperitiv bara. Ishrana u restoranu je na bazi švedskog stola, uz mogućnost dijetalne ishrane prilagođene zdravstvenim potrebama gosta.

U okviru Sportsko-rekreativnog centra na raspolaganju su Vam: sportski bazen (33x25m), sauna, stoni tenis, fitnes kabinet, kuglana.

Za organizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta u skladu s Vašim željama, Institut Igalo Vam stoji na raspolaganju sa kongresnom i 1 većom salom od 300 sjedišta, i 3 manje sale kapaciteta od 25 – 100 sjedišta, kao i potrebnom tehničkom opremom.

Ovdje je smješten i salon ljepote Beauty centar gdje se možete prepustiti uživanju, u kojem Vam naši profesionalni kozmetičari, uz pomoć biranih preparata i moderne opreme, nude priliku da ugodite sebi kroz različite tretmane lica i tijela (masaže, pedikir, manikir, regenerativne kupke, različite moderne tehnologije čišćenja i obnavljanja ćelija kože, dreniranje, i sl).

Našu ponudu u ovom objektu kompletiraju stomatološka ordinacija, frizerski salon i butici.

Ugostiteljska ponuda u Institu Igalo iznenadiće Vas biranim gastronomskim i vinskim užicima.

Šetnju kroz gastronomski lavirint počećete bogatim doručkom (preko 80 artikala) na bazi samousluživanja. Ručak i večera predstavljaju pravi mozaik nacionalne, mediteranske i vegetarijanske kuhinje. Takođe, za potrebe Vašeg zdravlja pripremamo i specijalnu ishranu po nalogu ljekara.

Ukusi i dekoracije jela, koja brižno pripremaju naši majstori kuhinje, uvijek iznova oduševljavaju i najzahtjevnije gurmane u a la carte Nacionalnom restoranu.

Aperitiv barovi Panorama i Boka bar su savršeno mjesto za relaksaciju uz piće.

U večernjim časovima na barovima se organizuje zabavni program.

U Nacionalnom restoranu kroz karakterističnu kuhinju koja predstavlja splet mora i gordih planina doživjećete izuzetno gurmansko iskustvo i osjetiti duh Crne Gore.