Mimoza-praznik-institut-igalo

Osjetite čari Praznika Mimoze uz uživanje u tretmanima peloidom i mineralnom vodom u Institutu Igalo

29 dec 2023 Blog

Februar mjesec, okruženi ste snijegom, okupirani svakodnevnim radnim obavezama, shvatate da je pravo vrijeme za odmor i opuštanje na obali mora. Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi, hercegnovska rivijera je ukrašena mimozom. Priroda sa svojim kontrastima, miris mimoze koji se svuda širi, nekako podsjeća na proljeće. Uživajte u ulicama, trgovima i stepenicama Herceg Novog ispunjenim pjesmom i smjehom. Kao destinaciju za svoj odmor odaberite Institut Igalo.

praznik-mimoze-institut-igalo

Festival boja i mirisa

Praznik Mimoze u Institutu Igalo je manifestacija koja slavi početak proljeća i buđenje prirode. Imate priliku da svuda oko sebe ugledate mnoštvo zelenih grana i žutih cvjetova, koji oživljavaju svaki kutak Instituta.

Zabava za sve generacije

Jedna od stvari koja će vas posebno impresionirati je raznovrsnost programa prilagođenih svim uzrastima. Tokom ovog praznika uživaćete u maskenbalima, karnevalskim povorkama, različitim programima za djecu, koncertima, izložbama, a sve to možete da upotpunite nekim od sjajnih tretmana u Institutu Igalo.

Praznik Mimoze u Institutu nije samo još jedan festival. On je simbol zajedništa, radosti, poboljšanja fizičke kondicije i promocije njegovanja zdravih stilova života. Poslije ovog doživljaja shvatićete da su prave vrijednosti u malim stvarima – u cvijetu koji simbolizuje novi početak, u pjesmi koja spaja ljude, stručnim tretmanima peloidom i mineralnom vodom i osmjehu osoblja Instituta Igalo koji liječi dušu.

Ne propustite priliku da nas posjetite tokom Praznika Mimoze, jer mi vam garantujemo da će vam ostati u najljepšem sjećanju.

Za vrijeme Praznika Mimoze možete boraviti u Institutu „Dr Simo Milošević” već od 57€. Za više informacija pozovite na broj telefona +382 31 658 555.

Search

+