Medicinska ponuda Instituta „Dr Simo Milošević” Igalo

Medicina Usluge

Zdravstvena ponuda Instituta Igalo bazirana je na višedecenijskom iskustvu u liječenju stotina hiljada pacijenata, visokoobrazovanom multidisciplilnarnom medicinskom timu koji primjenjuje savremeno medicinsko znanje i terapeutske vještine kombinujući ih sa ljekovitim blatom i mineralnom vodom na obali mora, u blagodetima mediteranske klime. Rezultati koje postižemo u liječenju i rehabilitaciji vrlo su pozitivni, a tome u prilog govore procjena stanja na kraju liječenja, ankete gostiju, te tendencija ponovnog dolaska velikog procenta klijentele.

PRIRODNI FAKTORI

PRIRODNI FAKTORI

U Igalu je koncentrisan znatan broj prirodnih činilaca koje je stanovništvo ovog kraja od davnina koristilo za liječenje raznih oboljenja.

PREVENTIVNI PROGRAMI

Institut Igalo medicinsku preventivu zasniva na timskom radu i individualizovanim programima specifično iz oblasti: antistres programa, prevencije metaboličkog sindroma, programa za prevenciju osteoporoze i slimming programa.

REHABILITACIONI PROGRAMI

Institut Igalo medicinsku rehabilitaciju zasniva na timskom radu i individualizovanim rehabilitacionim programima.

TERAPIJE

Lista terapija u ponudi Instituta “Dr Simo Milošević” A.D.

 

DIJAGNOZE

U Institutu Igalo, pacijenti i gosti, mogu obaviti sljedeću dijagnostiku.

OSOBLJE

Medicinsko osoblje zaposleno u Institutu Igalo obuhvata: ljekare, specijaliste fizijatre, reumatologe, spec. balneologije, specijaliste interne medicine, urologije, neurologije, pedijatrije, pulmologije, psihijatrije, ortopedije, kardiologije, imunologije.