Institut Dr Simo Milošević Igalo dobitnik nagrade 100 najvećih u Crnoj Gori

22 Maj 2020 Novosti

U okviru projekta 100 najvećih u Crnoj Gori 2020″ koje se organizuje u partnerstvu sa Ministarstvom finansija, Ministarstvom Ekonomije i Privrednom komorom Crne Gore, Institut Dr Simo Milošević je osvojio prvo mjesto po prihodu u djelatnosti medicinske usluge.

Projekat „100 najvećih“ se u Crnoj Gori realizuje se od 2018. godine sa ciljem da doprinese razvoju i jačanju pozotivne poslovne klime. Svake godine u maju na gala svečanosti, koja okuplja istaknute predstavnike iz biznisa, visoke državne zvaničnike i diplomate, predstavljaju se najuspješnije kompanije Crne Gore u specijalnoj publikaciji „Poslovne novine-100 najvećih u Crnoj Gori“. Zbog situacije sa novim koronavirusom ovogodišnja dodjela pomjerena je iz maja za septembar.

Rangirano je po stotinu najvećih mikro, malih i srdnjih preduzeća i sva velika preduzeća, po ukupnom prihodu, neto dobiti i broju zaposlenih. Pored navedenih dvanaest kategorija, rangiranje po prihodima je vršeno u još dvanaest kategorija po privrednim djelatnostima. Takođe, profitabilne kompanije, koje u posljednje tri godine, u kontinuitetu, ostvaruju rast prihoda i broja zaposlenih, posebno su rangirane, a najveća od njih po prihodima zavrijediće priznanje Najveća rastuća kompanija.

Search

+