EX-YU PONUDA

Institut za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju “Dr Simo Milošević” A.D. Igalo ubraja se u najveće i najpoznatije institucije za multidisciplinarno banjsko liječenje na Balkanu. Začetnik je moderne fizikalne i preventivne medicine, rehabilitacije, talasoterapije i wellness-a i postao je jedan od glavnih međunarodnih centara za rehabilitaciju djece, odraslih i starih osoba.

Terapijski pristup pacijentu

Institut Igalo kao jedinstven spoj hotela i rehabilitacionog centra svakom gostu pristupa kroz individualni medicinski program. Medicinska rehabilitacija temelji se na timskom radu i individualno prilagođenim programima rehabilitacije. Svaki pojedinačni program ima za cilj da, uz pomoć tima stručnjaka, a tokom procesa rehabilitacije uz pratnju terapeuta, primarno edukuje pacijenta o načinu života, faktorima rizika i lijekovima, da pomogne u otklanjanju određenih zdravstvenih tegoba i da pripremi pacijenta za daljnji tok svakodnevnih životnih aktivnosti, a sve kako bi se smanjila pojava akutnih stanja.

Ponuda-za-penzionere-Crne-Gore-institut.igalo

Šta možete da očekujete:

Po dolasku u Institut Igalo obavićete ljekarski pregled kod jednog od naših specijalista fizikalne medicine. Prije nego što počnete sa terapijama, naš ljekar će Vam uzeti kompletnu anamnezu, saznati više o Vašem načinu života i akutnim zdravstvenim problemima, i pregledaće Vas. Ovako se osigurava da nema kontraindikacija za korišćenje tretmana, i da se u potpunosti razumije uzrok Vašeg stanja a ne da se reaguje samo na simptome.

Nakon pregleda, dobićete program posebno prilagođen Vašem trenutnom zdravstvenom stanju i početi sa tretmanima. Cilj liječenja je pomoći pacijentima da dostignu optimalan nivo funkcionalnosti i nezavisnosti, kako bi im se pomoglo da se vrate svakodnevnim aktivnostima.

Terapije:

  • 2 individualne terapije
  • 2 grupne terapije
  • 1 elektro-terapija
igaljsko blato institut igalo

Tokom Vašeg programa liječenja, Vaš ljekar i ostalo medicinsko osoblje će pratiti Vaš proces rehabilitacije.

Pacijenti se obučavaju da sprovode terapijski program i po povratku kući. Ovaj program fizikalne terapije naš medicinski tim dizajnira za svakog pacijenta pojedinačno.

Prije odlaska, obavićete još jedan završni ljekarski pregled i dobiti otpusnu listu.

Kontaktirajte nas

    Vaše ime (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka