Ukoliko želite da organizujete predavanje, seminar, kongres, svečani prijem ili društveni susret, ples, modnu reviju – Institut Igalo je prikladno mjesto za Vas.

Pored toga što brinemo o Vašem zdravlju kroz preventivno-rehabilitacione programe, Institut Igalo Vam nudi čitavu lepezu proizvoda za sve uzraste, prilagodljivih Vašim potrebama i željama.

POSLOVNI SUSRETI

Ukoliko želite da organizujete predavanje, seminar, kongres, svečani prijem ili društveni susret, ples, modnu reviju – Institut Igalo je prikladno mjesto za Vas.

 

PRIPREME SPORTISTA

Institut Igalo ima dugogodišnje iskustvo u organizovanju priprema sportskih ekipa, čemu odgovaraju idealni klimatski uslovi – blaga mediteranska klima pogoduje treninzima na otvorenom.

Salon ljepote

Blagotvorni uticaji blata, mineralne vode i masaža kod nas se, uz aromatične mirise, opuštajuću atmosferu i u prijatnom ambijentu primjenjuju i u kozmetičke svrhe.

 

Titova vila „Galeb”

U sklopu Instituta Igalo nalazi se i kompleks koji je nekada pripadao doživotnom predsjedniku SFR Jugoslavije Josipu Brozu Titu. Ovaj kompleks je poznat pod nazivom vila „Galeb” koja je sagrađena 1976. godine.

 

Rekreacija

Institut Igalo u skladu sa zdravim stilovima života, u svoj široki asortiman, pored programa za rehabilitaciju pacijenata sa sportskim povredama, uvrstio i sadržaje za pružanje rekreativnih usluga, namijenjene i pojedincima i grupama.

 

 

Vjenčanja

Naša sala za vjenčanja izdvaja se svojom romantičnom atmosferom, uz svijeće, prigušeno svijetlo u kombinaciji drveta i kamena.

 

SPA galerija

Herceg Novi je, još od svoje znamenite Umjetničke škole koja je iznjedrila evropski važne umjetnike, bio i inspiracija i stjecište i stalna luka slikara, mjesto gdje slike jednostavno traže da nastanu.