Smještajni kapaciteti

Institut Igalo - Oaza zdravlja i dobrih osjećaja

Svim gostima, koji u Institut Igalo dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, kao i onima koji dolaze na odmor, nudimo ugodan ambijent i činimo sve da se gosti dobro osjećaju.

Lijepo uređeni smještajni kapaciteti lječilišta garantuju da ćete se u Institutu Igalo osjećati kao kod kuće. Sa zdravstvenim centrom čini srce ponude liječilišne djelatnosti za uspješan oporavak pacijenata i njihovo uključivanje u svakodnevni život.

Institut Igalo u svoja dva odvojena kompleksa (I i II Fazu) smještajnih kapaciteta 1450 ležajeva, gostima stavlja na raspolaganje brojne sadržaje i usluge.

Udaljenost između objekata je oko 250 m, a nalaze se u neposrednoj blizini mora.

Institut Igalo je u potpunosti prilagođen pacijentima, odnosno gostima koji koriste pomagala pri kretanju.

Smještajni kapaciteti

 • Faza I

  Kompleks Faza I, smještena na samoj obali mora, izlazi direktno na šetalište "Pet Danica" koje se prostire od Igala do Meljina u dužini od 7 km. Sastoji se od dva objekta, koji raspolažu sa 333 sobe odnosno 650 ležajeva u dvokrevetnim, jednokrevetnim, trokrevetnim sobama i nekoliko apartmana, restorana i barova i prostranim terapijskim blokom, gdje se pacijentima omogućava prevencija, liječenje i rehabilitacija.

 • Faza II

  Kompleks Faza II je raskošno zdanje rasprostranjeno na 50 000 m2,, u potpunosti klimatizovano, sa 417 komfornih soba i apartmana sa balkonima. Većina soba ima pogled na more.

  Sve sobe su opremljene klima uređajem sa individualnim podešavanjem, telefonom, TV-om i frižiderom, te svakom gostu pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju.

  U okviru ovog objekta Institut Igalo raspolaže sa brižljivo planiranim terapijskim prostorom, poliklinikom, specijalističkim ambulantama i laboratorijom.

  II Faza posjeduje i dva restorana (kapaciteta 150 do 600 mjesta) i četiri aperitiv bara. Ishrana u restoranu je na bazi švedskog stola, uz mogućnost dijetalne ishrane prilagođene zdravstvenim potrebama gosta.

  U okviru Sportsko-rekreativnog centra na raspolaganju su Vam: sportski bazen (33x25m), sauna, stoni tenis, fitnes kabinet, kuglana.

  Za organizovanje kongresa, konferencija, seminara, poslovnih i drugih susreta u skladu s Vašim željama, Institut Igalo Vam stoji na raspolaganju sa kongresnom i 1 većom salom od 300 sjedišta, i 3 manje sale kapaciteta od 25 – 100 sjedišta, kao i potrebnom tehničkom opremom.

  Ovdje je smješten i salon ljepote Beauty centar gdje se možete prepustiti uživanju, u kojem Vam naši profesionalni kozmetičari, uz pomoć biranih preparata i moderne opreme, nude priliku da ugodite sebi kroz različite tretmane lica i tijela (masaže, pedikir, manikir, regenerativne kupke, različite moderne tehnologije čišćenja i obnavljanja ćelija kože, dreniranje, i sl).

  Našu ponudu u ovom objektu kompletiraju stomatološka ordinacija, frizerski salon i butici.

 • Ugostiteljska ponuda

  Ugostiteljska ponuda u Institu Igalo iznenadiće Vas biranim gastronomskim i vinskim užicima.

  Šetnju kroz gastronomski lavirint počećete bogatim doručkom (preko 80 artikala) na bazi samousluživanja. Ručak i večera predstavljaju pravi mozaik nacionalne, mediteranske i vegetarijanske kuhinje. Takođe, za potrebe Vašeg zdravlja pripremamo i specijalnu ishranu po nalogu ljekara.

  Ukusi i dekoracije jela, koja brižno pripremaju naši majstori kuhinje, uvijek iznova oduševljavaju i najzahtjevnije gurmane u a la carte Nacionalnom restoranu.

  Aperitiv barovi Panorama i Boka bar su savršeno mjesto za relaksaciju uz piće.

  U večernjim časovima na barovima se organizuje zabavni program.

  U Nacionalnom restoranu kroz karakterističnu kuhinju koja predstavlja splet mora i gordih planina doživjećete izuzetno gurmansko iskustvo i osjetiti duh Crne Gore.